Behandelingen

Intakeconsult met anamnese

Bij een intakeconsult beginnen we met een anamnese. Tijdens dit gesprek bespreken we je lichamelijke en/of mentale klachten. Het doel is om een goed beeld te krijgen, zodat ik een gericht behandelplan op kan stellen, specifiek voor jouw klacht(en). Deze afspraak wordt afgesloten met een ontspanningsmassage van voeten en onderbenen.

Vervolgbehandeling

Na het eerste consult stel ik een behandelplan op. We beginnen in principe met vier VoetreflexPlusbehandelingen. Deze eerste vier behandelingen vinden bij voorkeur elke week of om de week plaats. Voorafgaand aan elke behandeling bespreken we de effecten van de vorige behandeling. Na de eerste vier behandelingen maken we de balans op en bespreken we een eventueel vervolg.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is echt pure ontspanning en is niet gericht op het behandelen van specifieke klachten. Net als bij alle andere massages komt het stofje oxytocine vrij, ook wel het “gelukshormoon” genoemd. Het werkt als een neurotransmitter in de hersenen en zorgt voor een positief en ontspannen gevoel. Deze massage is voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning en even wil genieten. Het effect van deze weldadige massage kan dagenlang doorwerken.

Magnesiumbehandeling

De magnesiumbehandeling is een “ontspanningsmassage-de-luxe”. Bij deze ontspanningsmassage gecombineerd met het gebruik van magnesium, zal het gevoel van ontspanning dieper zijn en langer duren. Magnesium is namelijk het mineraal dat zorgt voor de ontspanning van spieren. Ook zorgt magnesium voor minder stress, kramp, vermoeidheid en slapeloosheid en helpt het enorm bij reumatische aandoeningen en huidaandoeningen. Voor meer informatie over magnesium: klik hier.

Permsal Magnesium

Wat houdt de magnesiumbehandeling in?

Eerst leg ik een warm kompres op je voeten om zo de doorbloeding te optimaliseren. Ondertussen krijgen de handen een magnesiumpakking, waarna een heerlijke ontspanningsmassage van de voeten en onderbenen volgt met magnesiumgel. De combinatie van de ontspanningsmassage en het gebruik van magnesium zorgt ervoor dat je na een uur als herboren naar huis gaat!

Cadeau

Je krijgt na deze magnesiumbehandeling een zakje magnesiumkristallen van Permsal (https://www.permsal.nl/) cadeau, waarmee je tot wel vier voetenbaden kan nemen. Zo kan je ook thuis het weldadige effect van magnesium ervaren!

Prijzen

De prijzen voor deze behandelingen zijn hier te vinden.