Eerste behandeling met anamnese

Bij het eerste consult beginnen we met het maken van een zogenaamde anamnese. Dit is een gesprek waarin we je wensen bespreken en de eventuele lichamelijke of mentale klachten die je graag wilt oplossen. Dit brengen we in kaart door middel van een vragenlijst die we samen invullen. Deze afspraak wordt afgesloten met een heerlijke ontspanningsmassage van de voeten en onderbenen.

Vervolgbehandeling

Na het eerste consult stel ik een behandelplan op. We beginnen met vier VoetreflexPlus-sessies en bij elke nieuwe behandeling bespreken we wat de effecten zijn geweest van de vorige behandeling. De eerste vier sessies vinden bij voorkeur één keer per week of één keer per twee weken plaats. Na vier sessies maken we de balans op en bespreken we een eventueel vervolg.

Losse meridiaanmassage

Bij een meridiaanmassage worden alle meridianen op de benen en voeten of handen en armen gemasseerd. Dit is ook een manier om verstoringen in het lichaam te behandelen.

Losse VoetreflexPlus-behandeling

Bij een losse VoetreflexPlus-behandeling wordt een combinatie gemaakt van een voetreflexbehandeling en een massage van de meridianen die bij die voetreflexbehandeling passen.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is puur gericht op ontspanning en niet op de behandeling van specifieke klachten. Net als bij elke massage komt het stofje oxytocine vrij, ook wel het “knuffelhormoon” genoemd. Deze massage is voor iedereen die alles even los wil laten en “gewoon” wil genieten. Een beetje “me-time”. Het effect van deze weldadige massage kan dagen lang doorwerken.

Magnesiumbehandeling

De magnesiumbehandeling is een ontspanningsmassage-de-luxe. Bij een ontspanningsmassage gecombineerd met het gebruik van magnesium, zal het gevoel van ontspanning dieper zijn en langer duren. Magnesium is namelijk het mineraal dat zorgt voor de ontspanning van spieren. Ook zorgt magnesium voor minder stress, kramp, vermoeidheid en slapeloosheid en helpt het enorm bij reumatische aandoeningen en huidaandoeningen. Voor meer informatie over magnesium: klik hier.

Wat houdt de magnesiumbehandeling in?

Eerst leg ik een warm kompres om je voeten om zo de doorbloeding van je voeten te optimaliseren. Je handen krijgen een magnesiumpakking, waarna je voeten en onderbenen een heerlijke ontspanningsmassage krijgen, waarbij ik gebruik maak van magnesiumgel in plaats van massageolie. Het effect van de ontspanningsmassage wordt verstrekt door het gebruik van magnesium. Na een uur ga je als herboren naar huis!

Kado

Je krijgt na deze magnesiumbehandeling een zakje magnesiumkristallen kado, waarmee je wel vier voetenbaden kan nemen. Zo kan je ook thuis het weldadige effect van magnesium ervaren!

Prijzen

De prijzen voor deze behandelingen zijn hier te vinden.