Over

Ik ben Linda Neeleman, gediplomeerd VoetreflexPlus-therapeut.

Ooit begon ik met een pedicureopleiding en daarna heb ik een aantal jaar een pedicurepraktijk gehad. Vaak gaf ik een korte voetmassage na een pedicurebehandeling en uit de reacties daarop begreep ik dat mensen daar ontzettend van opknapten. Dus ging ik me hier verder in verdiepen en na verloop van tijd kwam ik erachter dat ik meer wilde dan alleen de voeten van mensen gezond maken.

Ons lichaam is een prachtig wonder dat ontzettend goed voor ons zorgt. Voetreflexologie is een middel dat het lichaam daarbij helpt. Voetreflexologie stimuleert het zelfgenezend vermogen en het helpt om het evenwicht in ons lichaam te herstellen. Uiteindelijk besloot ik in 2018 om bij Total Health Academy aan de 3-jarige opleiding tot VoetreflexPlus-therapeut te beginnen.

Ik heb voor Total Health gekozen, omdat deze een unieke en zeer uitgebreide opleiding in de westerse voetreflexologie geeft en daarbij een combinatie maakt met de authentieke Chinese voetreflexologie. Total Health is de enige opleider in Nederland die dat doet.

Inmiddels ben ik gediplomeerd therapeut en behaal ik mooie resultaten in mijn praktijk!