Ik ben Linda Neeleman.

Een aantal jaar heb ik een pedicurepraktijk gehad, maar ik kwam erachter dat ik meer wilde betekenen voor mensen dan alleen het beter maken van hun voeten.

Al tijdens mijn opleiding tot pedicure kreeg ik een heel belangrijk inzicht, namelijk wat een prachtig wonder ons lichaam is en hoe goed het eigenlijk voor ons zorgt. En dat is precies wat voetreflexologie doet: het bevorderen van het zelfgenezend vermogen en het herstellen van het evenwicht in ons hele lichaam. Daarom ben ik in 2018 bij Total Health Academy aan de 3-jarige HBO-opleiding VoetreflexPlus begonnen.

En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Het is een unieke en zeer uitgebreide opleiding, die opleidt in de Westerse voetreflexologie en een combinatie maakt met de Chinese voetreflexologie.

Total Health Academy werkt samen met een door de Chinese overheid erkend opleidingsinstituut, waarvan het officiƫle lesmateriaal bij Total Health Academy wordt gebruikt.

Inmiddels zit ik in het tweede jaar en word ik alleen maar enthousiaster, ook omdat ik zie dat ik zulke mooie resultaten behaal in de praktijk!